Etusivu Ratkaisut Palvelut Yritys Referenssit Yhteystiedot 010 567 0920 info@nettikari.fi
   Ota yhteyttä    

NettiKari Oy

Räätälöityjä IT-Palveluja jo vuodesta 2006!

NettiKari on perustettu vuonna 2006. Yritys muuttui NettiKari Oy:ksi vuonna 2013. Tarjoamme lähes kahdensadan toteutetun sivuston kokemuksella kattavan valikoiman kotisivupalveluja, sekä niiden rakentamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon liittyvä ratkaisuja.

Toimivaa ja turvallista verkkoviestintää
Yrityksen kotisivut ovat paljon muutakin kuin yrityksesi näyteikkuna, siksi kannattaa tarkkaan miettiä, minkälainen sivusto on potentiaalisten asiakkaittesi mieleen. Yhdessä NettiKarin kanssa luot sivut, jotka parhaiten palvelevat yrityksesi tarpeita. NettiKarin ammattitaitoon voit aina luottaa, olivatpa kyseessä yrityksesi verkkokauppa, kotisivut, tai muut www-palvelut.

Nettikari Oy tarjoaakin yksilöllisiä ratkaisuja kotisivuista ja verkkokaupoista, sekä laajoja verkkopalvelukokonaisuuksia. Järjestelmiimme kuuluvat sivustonhallintajärjestelmät, verkkokaupat, kassajärjestelmät, varastonhallintajärjestelmä sekä räätälöidyt intra- ja extranet ratkaisut. Meiltä saat myös täyden palvelun graafisen suunnittelun kuten: logot, ilmoitukset, julisteet, esitteet, mainokset ja messuosastojen suunnittelun.

Yhteystiedot Tarjouspyyntölomake